Over ons

TheBUSINESSVALUEGAME is een initiatief van DeWaardeFabriek in samenwerking met haar partner TwostoneInnovation.

DeWaardeFabriek is het buro voor toekomst-duurzaam ondernemen. Een coöperatie van ervaren ondernemers met een duidelijke toekomst-visie. DeWaardeFabriek biedt leiders van organisaties unieke gereedschappen om de evolutie van hun organisatie gericht vorm te geven, zowel intern als extern. In TheBusinessValueGame draagt DeWaardeFabriek er voor zorg dat de teams een duidelijk leertraject kunnen doormaken, zowel in Game opdrachten als inhoudelijk verdiepende workshops tijdens de Game.


TwostoneInnovation
Creating Actionable Foresight

TwoStone Innovation is een bedrijf dat (toekomst) ontwikkelingen vertaalt in actie nu. In Twostone Innovation is het Erik van Wijk MSc die het concept achter TheBusinessValueGame heeft ontwikkeld. Twostone Innovation draagt zorg voor de virtuele ervaring van het Game.


Over TheBusinessValueGame (TBVG)


TBVG creeert business ervaringen op basis van interactie met de echte wereld. Organisaties kunnen hierdoor nieuwe wegen voor het leveren van klantwaarde ontwerpen, prototypen en testen.
Het is de missie van TBVG om transformatie van business en gedrag mogelijk te maken in gebieden met een grote sociale impact, waaronder technologie, gezondheidszorg en ondernemerschap.

Leer meer over ons ▶︎

Markt-Maken = Toekomst-Duurzaam Ondernemen


Vandaag is het product-van-vandaag belangrijk.
Morgen het product-van-morgen. De vraag is: wanneer is morgen?

Dus: het proces om te ontdekken welke waarde de klant morgen nodig heeft is het belangrijkste business proces.
DAT IS TOEKOMST-DUURZAAM ONDERNEMEN.

Volg ons via:

© DeWaardeFabriek - Twostone Innovation - Erik van Wijk  •  Voorwaarden  •  Privacy  •  Impressum